MUTTER PANEER   € 10.00

Fresh home style cottege cheese geenty cooked with green peas & blended with curry.
Cubetti di formaggio con piselli immersi in salsa di pomodoro & curry.

PALK PANEER   € 10.00

Cheese with blended spices and spinach.
Cubetti di formaggio cucinati con spinaci e erbe.

ALLO PALAK   € 9.00

Potatoes and blended spices are cooked in a spinach puree.
patate cucinate con spinaci e erbe.

DUM ALLO KASHMIRI   € 9.00

Potatoes and blended spices are cooked with grebi & curry.
Patate cotte con spezie e crema di frutta secca e curry leggero.

ALLO MATTER   € 9.00

Potatoes gently cooked with green peas & blended with curry.
Patate ccinate con piselli immerse in una salsa di pomodoro & curry.

NAVRATAN KORMA   € 10.00

Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry, garnished with friuts & nuts.
Varietà di verdure di stagione brasato con spezie e crema di frutta secca.

MIX VEGETALE   € 9.00

Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry.
Varietà di verdure di stagione cotte con spezie al curry.

ALLO GOBI   € 9.00

Cauliflower and potatoes in a blend of onions, ginger and spices.
Cuore di cavolfiore e patate cotte con spezie.

MALAI KOFTA   € 10.00

Magulai kichen, fresh Indian cheese formed into balls stuffed with resins and baked in a satiny smooth sause of dry fruits & spices.
Cucina dei maharajas, con formaggio fresco a palline a salsa di frutta secca delicata.

SARSON DA SAAG   € 9.00

Green mustard leaves cooked with ginger, garlic & green chillies.
Cima di rapa e spinaci cotti con zenzero, aglio e peperoncino verde.

PANEER MAKHANI   € 10.00

Diced cottage cheese cooked in butter sause.
Cubetti di formaggio cucinati con salsa di burro.

DALFRY (YELLOW)   € 9.00

Lentits cooked with spices. (house speciality)
Lenticchie cotte con spezie. (specialità della casa)

BAING BHARTHA   € 10.00

Pulp of bringal cooked with peas, onian, tometoes, ginger & spices.
Polpa di melanzane cotte con piselli e cipolle, zenzero, pomodoro & spezie.