MUTTER PANEER

Fresh home style cottege cheese geenty cooked with green peas & blended with curry.
Cubetti di formaggio con piselli immersi in salsa di pomodoro & curry.

PALK PANEER

Cheese with blended spices and spinach.
Cubetti di formaggio cucinati con spinaci e erbe.

ALLO PALAK

Potatoes and blended spices are cooked in a spinach puree.
patate cucinate con spinaci e erbe.

DUM ALLO KASHMIRI

Potatoes and blended spices are cooked with grebi & curry.
Patate cotte con spezie e crema di frutta secca e curry leggero.

ALLO MATTER

Potatoes gently cooked with green peas & blended with curry.
Patate ccinate con piselli immerse in una salsa di pomodoro & curry.

NAVRATAN KORMA

Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry, garnished with friuts & nuts.
Varietà di verdure di stagione brasato con spezie e crema di frutta secca.

MIX VEGETALE

Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry.
Varietà di verdure di stagione cotte con spezie al curry.

ALLO GOBI

Cauliflower and potatoes in a blend of onions, ginger and spices.
Cuore di cavolfiore e patate cotte con spezie.

MALAI KOFTA

Magulai kichen, fresh Indian cheese formed into balls stuffed with resins and baked in a satiny smooth sause of dry fruits & spices.
Cucina dei maharajas, con formaggio fresco a palline a salsa di frutta secca delicata.

SARSON DA SAAG

Green mustard leaves cooked with ginger, garlic & green chillies.
Cima di rapa e spinaci cotti con zenzero, aglio e peperoncino verde.

PANEER MAKHANI

Diced cottage cheese cooked in butter sause.
Cubetti di formaggio cucinati con salsa di burro.

DALFRY (YELLOW)

Lentits cooked with spices. (house speciality)
Lenticchie cotte con spezie. (specialità della casa)

BAING BHARTHA

Pulp of bringal cooked with peas, onian, tometoes, ginger & spices.
Polpa di melanzane cotte con piselli e cipolle, zenzero, pomodoro & spezie.