Vegetables
Menù
Vegetables
MUTTER PANEER € 10.00
Fresh home style cottege cheese geenty cooked with green peas & blended with curry.
Cubetti di formaggio con piselli immersi in salsa di pomodoro & curry.
PALK PANEER € 10.00
Cheese with blended spices and spinach.
Cubetti di formaggio cucinati con spinaci e erbe.
ALLO PALAK € 9.00
Potatoes and blended spices are cooked in a spinach puree.
patate cucinate con spinaci e erbe.
DUM ALLO KASHMIRI € 9.00
Potatoes and blended spices are cooked with grebi & curry.
Patate cotte con spezie e crema di frutta secca e curry leggero.
ALLO MATTER € 9.00
Potatoes gently cooked with green peas & blended with curry.
Patate ccinate con piselli immerse in una salsa di pomodoro & curry.
NAVRATAN KORMA € 10.00
Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry, garnished with friuts & nuts.
Varietà di verdure di stagione brasato con spezie e crema di frutta secca.
MIX VEGETALE € 9.00
Seasonal vegetables moistened in middly spiced curry.
Varietà di verdure di stagione cotte con spezie al curry.
ALLO GOBI € 9.00
Cauliflower and potatoes in a blend of onions, ginger and spices.
Cuore di cavolfiore e patate cotte con spezie.
MALAI KOFTA € 10.00
Magulai kichen, fresh Indian cheese formed into balls stuffed with resins and baked in a satiny smooth sause of dry fruits & spices.
Cucina dei maharajas, con formaggio fresco a palline a salsa di frutta secca delicata.
SARSON DA SAAG € 9.00
Green mustard leaves cooked with ginger, garlic & green chillies.
Cima di rapa e spinaci cotti con zenzero, aglio e peperoncino verde.
PANEER MAKHANI € 10.00
Diced cottage cheese cooked in butter sause.
Cubetti di formaggio cucinati con salsa di burro.
DALFRY (YELLOW) € 9.00
Lentits cooked with spices. (house speciality)
Lenticchie cotte con spezie. (specialità della casa)
BAING BHARTHA € 10.00
Pulp of bringal cooked with peas, onian, tometoes, ginger & spices.
Polpa di melanzane cotte con piselli e cipolle, zenzero, pomodoro & spezie.